Tuettua asumista sekä arviointi- ja kuntoutuspalveluita tuoreella otteella.

PALVELUT

Lossi tarjoaa ihmisläheisiä, laadukkaita, moniammatillisia palveluita mielenterveyteen ja elämänhallintaan liittyen Satakunnan alueella.

OSAAJAT

Lossi kokoaa yhteen moniammatillista osaamista. Vastuuhenkilöinä toimivat psykologi ja toimintaterapeutti. Lisäksi asukkaiden ja asiakkaiden käytössä ovat psykiatriaan erikoistuvan lääkärin, sairaanhoitajien, sosionomin, lähihoitajan sekä kokemusasiantuntijoiden palvelut. Tarvittaessa hyödynnämme myös työterveyslääkärin ja sosiaalityöntekijän osaamista.

IDEOLOGIA

Käytämme työssämme näyttöön perustuvia, vaikuttavia menetelmiä. Ideologinen pohjamme rakentuu toipumisorientaation periaatteille. Työskentelyssämme hyödynnämme toiminnallisia, kognitiivisia, ratkaisukeskeisiä ja neuropsykologisia menetelmiä.

Yrityksemme toimii yhteiskuntavastuullisia periaatteita noudattaen, suurin osa tuotosta ohjataan kehittämistoimintaan.

Meille on tärkeintä palveluidemme laatu ja vaikuttavuus
– intohimonamme on ideoida ja kehittää uutta!

Ajankohtaista

LOSSIN TUETUSSA ASUMISESSA ON VAPAITA PAIKKOJA! 
Tiedustelut: Mia 045 7873 7312


Tiesitkö, että Lossissa on tarjolla myös sosiaalista kuntoutusta?

Voit päästä mukaan kuvaryhmään, kuntosaliryhmään, kässäryhmään tai vapaa-ajan ryhmään, jos sinulla on asiakkuus Porin aikuissosiaalityöhön ja olet nuorehko aikuinen. Katso lisää!

Uutena juttuna meidän asukkaille on maksutta tarjolla korva-akupunktiota ja intialaista päähierontaa :)

Onko sinulla tarve lähettää tärkeitä papereita tai arkaluonteisia tietoja Lossiin? Meille voi lähettää SecMail - suojattua sähköpostia. Linkin löydät "Yhteystiedot" -välilehdeltä.

- Päivitetty 28.3.2023 -