Tuettua asumista sekä arviointi- ja kuntoutuspalveluita tuoreella otteella.

PALVELUT

Lossi tarjoaa ihmisläheisiä, laadukkaita, moniammatillisia palveluita mielenterveyteen ja elämänhallintaan liittyen Satakunnan alueella.

OSAAJAT

Lossi kokoaa yhteen moniammatillista osaamista. Vastuuhenkilöinä toimivat psykologi ja toimintaterapeutti. Lisäksi asukkaiden ja asiakkaiden käytössä ovat psykiatrin, työterveyslääkärin, sairaanhoitajan, sosiaalityöntekijän, psykofyysisen fysioterapeutin, sekä kokemusasiantuntijan palvelut.

IDEOLOGIA

Käytämme työssämme näyttöön perustuvia, vaikuttavia menetelmiä. Ideologinen pohjamme rakentuu toipumisorientaation periaatteille. Työskentelyssämme hyödynnämme toiminnallisia, kognitiivisia, ratkaisukeskeisiä ja neuropsykologisia menetelmiä.

Yrityksemme toimii yhteiskuntavastuullisia periaatteita noudattaen, suurin osa tuotosta ohjataan kehittämistoimintaan.

Meille on tärkeintä palveluidemme laatu ja vaikuttavuus
– intohimonamme on ideoida ja kehittää uutta!

Ajankohtaista

Ehkäistään yhdessä koronaviruksen leviämistä ja pidetään huolta kanssaihmisistä:

- Ethän tule tapaamisiin, jos sinulla on vähäisiäkään sairauden oireita. mm. vatsakipua, yskää, päänsärkyä, kuumetta, kurkkukipua.

- Pesethän kätesi tapaamisen alkaessa, myös käsidesiä saatavilla.

- Yski tai aivasta nenäliinaan tai hihasi yläosaan.

- Käytä kasvomaskia, jos suinkin mahdollista.

Etsimme lähihoitajaa KESÄSIJAISEKSI. Jos löytyy helmi, on mahdollisuus vakituiseenkin työsuhteeseen :) Katso ilmoitus TE-palveluiden sivuilta. Lisätietoja: Mia Kiviranta p. 045 7873 7312 ja mia.kiviranta@lossi.fi. 

Meillä on alkanut uutena juttuna kuvaryhmä, johon ovat meidän asukkaiden lisäksi tervetulleita sosiaalisen kuntoutuksen asiakkaat. Voit osallistua halutessasi etänä. Ryhmässä tehdään taidetta yksin ja yhdessä - koitetaan erilaisten harjoitusten avulla houkutella luovaa ilmaisua esiin. Tavoitteena on päästä pitämään taidenäyttely! Teemme myös tutustumisretkiä mm. gallerioihin. Ole yhteydessä toim.ter. Miaan, jos kiinnostuit. 

Ilolla ilmoitamme, että Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Lossille Yhteiskunnallinen yritys -merkin!

- Päivitetty 14.4.2021 -