Neurosonic

Neurosonic Pro-tuoli lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä, jolla vaikutetaan autonomiseen hermostoon. Tuolissa on ohjelmia eri tehoalueilla ja niillä saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia: rentoutus, aktivointi ja palautus. Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. 

Yksittäiset käynnit
Lyhyt 15€ (10-20min)
Pitkä 25€ (24-41min)

Lisäksi sarjakortteja ja hoitokokonaisuuksia. Kysy lisää!
Varaukset sähköpostilla lossi@lossi.fi tai lomakkeella.

Stressin lievitys

Neurosonic vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon, erityisesti sympaattiseen toimintaan. Välittäjäainetoiminnassa tapahtuu positiivisia muutoksia ja hälytystilassa olevat hermoradat rauhoittuvat. Ihminen kokee vähemmän stressiperäistä oireilua, kuten ahdistusta.

Palautuminen

Neurosonic rentouttaa elimistön tehokkaasti. Palautumista tehostava hermostollinen vaikutus perustuu autonomisen hermoston toiminnan tasapainottumiseen. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Kivun lievitys

Värähtelyn voimakas vaikutus autonomiseen hermostoon auttaa kehoa korjaamaan itsensä. Hermoverkko rauhoittuu, nestekierto paranee ja kipu lievittyy.

Unen laatu

Neurosonic vaikuttaa kehon kautta rauhoittavasti autonomiseen hermostoon ja mieleen. Stressihormonien tuotanto vähenee, jolloin uneen liittyvät mekanismit palautuvat. Ihminen rauhoittuu ja nukahtaminen helpottuu. Yölliset heräämiset vähenevät ja unesta tulee laadukkaampaa sekä palauttavampaa.